Bonés Skiroll

Sedan 2013, det första spanska varumärket som populariserar rollerski erbjuder kvalitetsmaterial utan missbrukande priser. Bonés Skiroll heter Sierra de Bonés, i Huesca (Spanien), där dess vägar tjänar till att testa produkterna innan de släpps. Bonés Skiroll är också en leverantör av flera nationella lands- och skidskytte. Det är dags för Rock and Rollerski!

Direktkontakt

Vi utvecklar och monterar din rollerski. Vi vet även de minsta detaljerna om dem och vi kan hjälpa dig oavsett vad problemet är. Bonés Skiroll kan erbjuda dig bästa möjliga rullskidor med det mest konkurrenskraftiga priset. Vi monterar ditt rullskid och ingen vet mer om dem än oss själva.

Cirkulär ekonomi

Bonés Skiroll är ett grönt varumärke, vi är oroliga över resurser och vi har ett återvinningsprogram för ditt gamla rullskidor. Vid eventuella problem, innan vi köper ett nytt par, ansvarar vårt team för att erbjuda som första alternativ endast reparation eller utbyte av de delar som är nödvändiga. På det här sättet gör vi din rullerskis längre medan vi främjar användningen av våra begränsade resurser.

descripcion descripcion

.