Bonés Skiroll

Startades 2013 och är det spanska rullskidmärket som har vunnit störst popularitet i landet. Vi använder alltid material av högsta kvalité I våra skidor och med konkurrensmässiga priser. Bonés Rullskidor har fått sitt namn fån bergen Sierra de Bonés, Huesca Spanien. Här blir vägarna ett naturligt testcenter för skidorna innan de släpps på marknaden. Bonés rullskidor är leverantör av rullskidor till flera nationella lag för Rock and rollerski.

Direktkontakt

Vi utvecklar och monterar dina rullskidor och känner därför varje liten detalj på skidan, därför kan vi också hjälpa dig med dem med vilken fråga du än kan ha. Bonés rullskidor kan erbjuda dig marknadens bästa rullskidor till konkurrensmässiga priser.

Cirkulär ekonomi

Bonés rullskidor är ett miljömedvetet bolag och vi därför har startat ett återvinningssystem för gamla rullskidor. Skulle du nöta ut dina skidor och vilja köpa ett par nya skidor så vill vi först erbjuda dig en reparation inklusive utbyte gamla delar. På detta sätt kan vi få dina skidor att hålla längre och tillsammans har vi sparat på våra begränsade resurser.

descripcion descripcion

.